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Review of Saengshik (Natural Raw Meal) Market and Research Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
균질혼합조건이 생식음료의 유변특성과 분산안정성에 미치는 영향
산업식품공학
2015 .01
생식의 연구 현황과 전망
식품산업과 영양
2016 .06
Antioxidant and Anti-Inflammatory Activities of Saengshik (Natural Raw Meal) Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Machine learning model for age prediction using gut microbial communities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Gut Aging and Gut Metabolome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Diversity of Korean Gut Microbiota Based on Microbial Culturomics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-Inflammatory Effect of Saengshik on Dextran Sulfate Sodium (DSS) and DSS+High Fat Diet (HFD)-Induced Colitis in C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Ageing and gut bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Microbial dynamics in the gut of olive flounder after administration of antibiotics
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Effects of Short Chain Fatty Acid Supplementation on Inflammatory Bowel Diseases Development in Association with Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of the bacterial composition in the rockworm gut and biofloc-fed adult gut flora beneficial for integrated multitrophic aquaculture
Fisheries and Aquatic Sciences
2021 .09
Evaluation of Chemical Compositions and Microbial Analysis in Various Commercial Salts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Sasa quelpaertensis Nakai extract on gut microbiota and production performance in pigs
한국축산학회지
2024 .07
Population Level Analysis of Korean Gut Microbiome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Synbiotic supplementation affects colonic inflammation in association with gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Artemisia argyi Extract alleviates liver fibrosis by improving gut microbial composition in diet-induced NASH model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
The gut-brain axis enhancement by jang (fermented foods) through modulating gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Microbial metabolites crossing the blood-brain barrier: A direct mediator of the gut-brain axis?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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