지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2019
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Antioxidant Activities of Laotian Coffea robusta cv. Java Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical Characteristics of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Activities of El Salvadoran Coffea arabica cv. Bourbon Coffee Extracts with Different Roasting Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
로스팅 조건에 따른 엘살바도르산 Coffea arabica cv. Bourbon 커피의 이화학적 특성
한국식품과학회지
2020 .06
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
로스팅 조건에 따른 브라질산 Coffea arabica cv. Catuai 커피의 이화학적 특성
한국식품영양과학회지
2019 .07
로스팅 조건에 따른 브라질산 Coffea arabica cv. Catuai 커피의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .08
Chemosensory and physicochemical analyses of regular and decaffeinated coffee (Coffea arabica from Ethiopia) with various processing conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
로스팅 조건에 따른 Ethiopian Coffea arabica cv. Heirloom 커피의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
로스팅 조건에 따른 엘살바도르산 Coffea arabica cv. Bourbon 커피의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .12
Coffee Processing and Changes in Chemical Composition and Flavor Patterns during Roasting
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical Properties of Platycodon grandiflorum Extract with Different Roasting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Comparison of Functional Properties and Physicochemical Characteristics of Hemp Seed Oil Extracted at Different Roasting and Pressuring Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Physicochemical Characteristics of Hot Water Extracts from Liriope platyphylla for Different Roasting Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Fractions from Green Coffee Bean Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical comparison of coffee beans sold by coffee franchises
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
커피와 커피박 침출주의 항산화 활성 및 주요 생리활성 물질의 비교 분석
Food Science and Preservation
2016 .08
원두의 배전 강도와 추출 시간이 커피 추출물의 항산화활성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
0