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이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Conclusion
References
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Isolation and Characterization of Useful Bacteria for Food Waste Decomposition from Korean Traditional Nuruk and Food Waste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Animal Waste Addition on Food Waste Compost under Co-composting
한국토양비료학회지
2017 .12
Incubation of Scenedesmus quadricauda based on food waste compost
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2020 .12
Differential Reponses of Electrical Conductivity and Chloride Concentration in Soil and Plant Extracts to Chemical and Organic Fertilizations in Salt-Affected Greenhouses
한국토양비료학회지
2022 .08
The Effect of Food Waste Compost and Livestock Manure on Chinese Cabbage (Brassica rapa var. glabra) Growth
한국토양비료학회지
2017 .12
동해의 가을철 저염수 분포 및 유동
한국수산과학회지
2017 .04
Managing Soil Organic Matter and Salinity by Crop Cultivation in Saemangeum Reclaimed Tidal Land
한국토양비료학회지
2018 .02
Comparing the composting characteristics of food waste supplemented with various bulking agents
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
음식물류 폐기물 퇴비화시설에서 생산된 퇴비품질 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .09
Aquarius 염분 관측 위성에 의한 동해 저염수의 형성과 유동 연구
한국수산과학회지
2018 .04
Effect of Food Waste Compost on Crop Productivity and Soil Chemical Properties under Rice and Pepper Cultivation
한국토양비료학회지
2016 .12
Application of Salt Tolerance PGPR Alleviate the Salinity Stress in Lettuce (Lactuca sativa L.)
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2023 .10
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
The Effect of Food Waste Compost on Chinese Cabbage (Brassica rapa var. glabra) and Tomato (Solanum lycopersicum L.) Growth
한국토양비료학회지
2018 .11
Effects of Salinity Changes on Hematological Responses in Juvenile Ship Sturgeon Acipenser nudiventris
Fisheries and Aquatic Sciences
2015 .01
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
관개용수 염도수준에 따른 시설 상추 및 당근의 생육 영향 분석
한국농공학회논문집
2015 .01
A Study Microbial Community Analysis and Decomposition of Food Waste by Mix Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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