개인구독
소속 기관이 없으신 경우, 개인 정기구독을 하시면 저렴하게
논문을 무제한 열람 이용할 수 있어요.
지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
넙치(Paralichthys olivaceus)의 성장과 근육 내 Insulin-like growth factor-I의 발현 관계
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
고수온에 따른 넙치(Paralichthys olivaceus)의 스트레스 반응
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2018 .05
Enhanced Physical and Functional Properties of Old Pumpkin by Co-Fermentation using Bacillus subtilis and Lactobacillus plantarum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Acute and Subacute Toxicities of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Calculating the length of olive flounder (Paralichthys olivaceus) using image processing
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
넙치( Paralichthys olivaceus) 알의 분리단백질로부터 제조한 효소 가수 분해물의 식품기능 특성 및 생리활성
한국수산과학회지
2025 .02
Genotoxicological Safety Evaluation of Crude Antifungal Compounds Produced by Lactobacillus Plantarum AF1 and Lactobacillus Plantarum HD1
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
ISOLATION AND ANTIBACTERIAL EFFECT OF Bacillus amyloliquefaciens JFP-2 AND SUPPLEMENTATION IF FEED ON IMMUNE RESPONSE IN Paralichthys olivaceus
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Processing and quality properties of olive flounder Paralichthys olivaceus balls product
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
반응표면분석법을 이용한 넙치 첨가 어묵면의 품질 특성 및 제조조건 최적화
한국식품영양과학회지
2017 .11
암모니아 급성노출에 의한 바이오플락 사육 넙치(Paralichthys olivaceus) 의 혈액학적 성상 및 항산화반응의 변화
한국수산과학회지
2017 .12
Anti-Obesity Effect of Bacillus tequilensis and Lactobacillus plantarum in Diet-Induced Obese Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
STRESS RESPONSE OF FLOUNDER, Paralichthys olivaceus TO CHANGES IN SALINITY, TEMPERATURE, AND SUSPENDED SOLID
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Optimizing Medium Components for the Maximum Growth of Lactobacillus plantarum JNU 2116 Using Response Surface Methodology
한국축산식품학회지
2018 .01
Efficient secretory expression of gene encoding a broad pH-stable maltose-forming amylase from Lactobacillus plantarum S21 in food-grade lactobacilli host
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Purification and Determination of Two Novel Antioxidant Peptides from Flounder Fish (Paralichthys olivaceus)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preparation and Characterization of Garlic Fermented by Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
제주지역 양식 넙치(Paralichthys olivaceus)에서 분리한 어병세균 내 Erythromycin 내성 유전자 분석
한국수산과학회지
2018 .08
Parvicapsula sp. may be linked to emaciation disease in Olive flounder Paralichthys olivaceus in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
0