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General features and physiological functions of rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
쌀단백질의 가치와 이용방법
식품과학과 산업
2019 .03
Characterization of the G-protein coupled receptor-like protein in the rice blast fungus
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
일본의 쌀 검사 제도와 품위 등급
한국국제농업개발학회지
2021 .09
Plant-made pharmaceuticals: exploring studies for the production of recombinant protein in plants and assessing challenges ahead
Plant Biotechnology Reports
2023 .02
Quality Characteristics of Plant-Based Rice Milk Using Processed and Functional Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
친환경 광역단지 내 젤라틴·키틴분해미생물을 이용한 유기 벼 생산
한국유기농업학회지
2018 .01
클린라이스 제조방식에 따른 백미의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
Quality characteristics of extruded rice snacks based on the rice cultivar and addition of rice germs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Isolated Rice Protein Contents on the Physicochemical of Extruded Meat Analog
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Monitoring rice anther proteome expression patterns during pollen development
Plant Biotechnology Reports
2020 .01
Comparison of Differences in Rice Quality Characteristics According to Cultivation Regions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Rice Breads according to the Different Rice Cultivars for Processing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
쌀가루의 영양성분과 쌀가루를 활용한 다양한 쌀빵 레시피 개발
한국식품영양학회지
2018 .01
Development and Characterization of Puffed Rice Crackers Made from Icheon Rice and Brown Rice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
우리나라 벼 품종개발 변천사 및 성과
한국육종학회지
2020 .01
Optimized phos-tag mobility shift assay for the detection of protein phosphorylation in planta
Journal of Plant Biotechnology
2018 .01
Changes in pasting properties and free fatty acids of different brown rice cultivar during storage
Food Science and Preservation
2017 .07
Can Rice Replace Wheat? Evidence from Korean Consumers
농업생명환경연구
2023 .03
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