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옻 급여가 한우육의 해동후 냉장중 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2005 .01
산화 촉진 조건에서 한우육의 항산화효소 활성, 지방산화 및 향기패턴의 관계
한국축산식품학회지
2012 .01
Identification of Hanwoo (Native Korean Cattle Breed) Beef by Real-time PCR Using the MC1R Gene in 5 Provinces of South Korea
한국축산식품학회지
2009 .01
Hanwoo cattle: origin, domestication, breeding strategies and genomic selection
한국축산학회지
2014 .01
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
점토 광물질의 급여가 비거세 우육의 저온저장 중 품질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2004 .01
Comparisons of Beef Fatty Acid and Amino Acid Characteristics between Jeju Black Cattle, Hanwoo, and Wagyu Breeds
Food science of animal resources
2019 .01
Effect of Aging and Freezing Conditions on Meat Quality and Storage Stability of 1<sup>++</sup> Grade Hanwoo Steer Beef: Implications for Shelf Life
한국축산식품학회지
2017 .01
Comparison of the Microsatellite and Single Nucleotide Polymorphism Methods for Discriminating among Hanwoo (Korean Native Cattle), Imported, and Crossbred Beef in Korea
한국축산식품학회지
2014 .01
쑥사료 급여가 비육한우의 육질에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2007 .01
옻나무 사료의 급여수준과 기간이 비육돈의 냉장중 육질에 미치는 영향
한국축산학회지
2006 .01
Discrimination of Korean Cattle (Hanwoo) with Imported Beef from USA Based on the SNP Markers
한국축산식품학회지
2010 .01
옻 급여 돈육과 추출물로 제조한 유화형 소시지의 품질 비교
한국축산식품학회지
2005 .01
한우고기와 뉴질랜드산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
시중 음식점에서 판매되는 쇠고기의 유전자 분석을 이용한 한우육 감별
한국축산식품학회지
2005 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
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