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Effect of Phosphatidylserine Supplementation on Cognitive Function in the Elderly: A Systematic Review and Meta-Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
가공조건에 의한 야생복숭아 당침출액의 품질특성의 변화
산업식품공학
2020 .01
Effect of phosphatidylserine on cognitive function in the elderly: A systematic review and meta-analysis
한국식품과학회지
2022 .02
석류 씨 분말 첨가에 따른 유화형 닭고기 소시지의 아질산염 대체제로서의 효과
한국식품영양과학회지
2022 .07
매실 당 침출액의 화학적 조성에 미치는 저장 온도와 누름판 처리의 효과
산업식품공학
2020 .01
선속에 따른 덕트 프로펠러의 탄소성 응력거동 해석
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
저장온도가 들깨의 품질특성 및 산화속도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidative activities of PS-4 isolated from Sargassum thunbergii, in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Resveratrol Improves Cognitive Function and Lowers Levels of APP, PS1, and TNF-Alpha in Brains of Diabetic Mice and Neuroblastoma Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Swiss Chard (Beta vulgaris var. cicla) as Nitrite Replacement on Color Stability and Shelf-Life of Cooked Pork Patties during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
A Study on Collision Avoidance Action in the Situation of Encountering Multiple Ships by the Reserve Officer
해양환경안전학회지
2018 .01
부산 북항에서의 선박 배출물질 현황과 선속제한에 의한 배출량 감소 연구
해양환경안전학회지
2019 .01
Mineralogical Characteristics and Physico-Chemical Properties of a Newly Reclaimed Tidal Flat of Haenam Bay in the Southwestern Coast of Korea
한국토양비료학회지
2019 .11
선박의 간섭영향을 고려한 안전통항거리에 관한 기초 연구
수산해양교육연구
2017 .10
선박승무원 선내작업 안전보건활동 기초 실태조사
해양환경안전학회지
2019 .01
무인선박의 선박성에 관한 해석적 고찰
해양정책연구
2018 .06
우리나라 선박관리업의 경쟁력 강화방안에 관한 연구
수산해양교육연구
2018 .06
생체 외 및 생체 내 실험을 통한 모무늬돌김(Pyropia seriata) 열수추출물 의 면역 증진 효과
한국수산과학회지
2024 .12
N-Palmitoyl Serinol Enhances Epidermal Permeability Barrier Function Through a CB1-Mediated Increase in Ceramide Generation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
선박 검사원 처벌주의 입법의 정당성에 관한 탐색적 고찰
해양정책연구
2019 .12
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