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재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관(關)한 연구(硏究) -[제2보(第二報)] Anthocyanin의 정량(定量)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
봉독으로부터 Phospholipase A₂ 성분 분리
Journal of Apiculture
2017 .04
재래종(在來種)갓의 Anthocyanin 색소(色素)에 관한 연구(硏究) -[제일보(第一報)] Anthocyanin 의 구조추정(構造推定)-
Applied Biological Chemistry
1979 .01
색소원에 따른 Anthocyanin 색소의 특성
Food Science and Preservation
2000 .09
The Stability of Anthocyanin Colors and Antioxidant Activities during Storage of Anthocyanin and β-cyclodextrin Complex
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Identification of Candidate Genes Associated with Anthocyanin Accumulation in Lettuce
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Isolation and Identification of Anthocyanin Pigments in Black Rice
Food Science and Biotechnology
1994 .09
PLA 섬유를 이용한 기능성 수초지의 제조 및 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2013 .10
딸기 유전자원의 안토시아닌 함량 변이와 색차계를 이용한 안토시아닌 함량 추정
한국육종학회지
2013 .01
[P8-68] Antioxidant Activity and Identification of Anthocyanins Fractionated from Korean Berries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Identification of Transcription Factors Regulating Anthocyanin Biosynthesis in Chrysanthemum
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
아미노산의 첨가가 anthocyanins 색소의 안정성과 항산화능력에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .08
食品에서 Anthocyanin 色素의 安定性
한국식품과학회지
1979 .03
고해한 PLA섬유를 이용한 기능성 종이의 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
자색고구마 색소 농축액과 매실음료 Anthocyanin의 가열분해에 대한 속도론적 연구
한국식품과학회지
2002 .04
Influences of different light sources and light/dark cycles on anthocyanin accumulation and plant growth in Petunia
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
Anthocyanins in ‘Cabernet Gernischet’ (Vitis vinifera L. cv.) Aged Red Wine and Their Color in Aqueous Solution Analyzed by Partial Least Square Regression
Food Science and Biotechnology
2009 .06
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