지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Transgenic Tobacco Plant의 항산화효소들에 대한 오존의 영향 ( Effects of Ozone on Antioxidant Enzymes of Transgenic Tabacco Plants )
한국대기환경학회 학술대회논문집
1997 .01
Salt Stress-Induced Biochemical Changes in Antioxidant Enzymes of Rice
한국동물학회 학술대회
1999 .01
고구마 첨가가 우육 햄버거 패티의 품질에 미치는 영향
한국지역사회생활과학회지
2018 .02
Biochemical Characterization of Transgenic Tobacco Plants That Express a Human Dehydroascorbate Reductase
한국식물학회 학술발표대회
2000 .01
생고구마를 첨가한 설기떡의 품질특성
한국식품조리과학회지
2008 .01
Characteristic analysis of the sweet-tasting protein brazzein expressed in transgenic tobacco plants
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
Enhanced Salt Stress Tolerance in Transgenic Potato Plants Expressing IbMYB1, a Sweet Potato Transcription Factor
Journal of Microbiology and Biotechnology
2013 .01
Comparison of Antioxidant Activities of Three Different Fleshed Color Sweet Potatoes after Frying
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Biochemical Changes of Antioxidant Enzymes in the Senescing Leaves of Rice Plant
한국동물학회 학술대회
1999 .01
The Current Incidence of Viral Disease in Korean Sweet Potatoes and Development of Multiplex RT-PCR Assays for Simultaneous Detection of Eight Sweet Potato Viruses
The Plant Pathology Journal
2014 .12
온풍건조 조건에 따른 증절간 고구마의 물리적 특성과 기호도
한국식품조리과학회지
2011 .01
한국산 8 품종 고구마분말의 특성
한국식품조리과학회지
2011 .01
Development of Selection Marker-free Transgenic Potato Plants with Enhanced Tolerance to Oxidative Stress
식물학회지
2008 .01
First Report of Sweet potato latent virus and Sweet potato chlorotic stunt virus Isolated from Sweet Potato in Korea
The Plant Pathology Journal
2002 .06
Enhanced resistance to dehydration in trehalose-producing transgenic tobacco plants
한국동물학회 학술대회
2000 .01
Molecular Detection and Analysis of Sweet potato feathery mottle virus from Root and Leaf Tissues of Cultivated Sweet Potato Plants
The Plant Pathology Journal
2002 .02
자색고구마 분말 첨가량을 달리한 쿠키의 항산화 활성 및 품질 특성
한국식품조리과학회지
2013 .01
The Physicochemical Characteristics of Sweet Potato Starches from Ten Korean Varieties
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2016 .05
고구마 가수분해물을 기본으로 한 아침식사용 혼합음료 제조 및 품질특성
한국식품조리과학회지
2004 .01
0