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Establishment and validation of an analytical method for quality control of health functional foods derived from Agastache rugosa
분석과학
2019 .06
Phytotoxic and Antimicrobial Activities and Chemical Analysis of Leaf Essential Oil from Agastache rugosa
식물학회지
2008 .01
방아(Agastache rugosa)로부터 소폐렴균에 대한 항균성 물질의 생산
한국미생물·생명공학회지
2005 .01
대두유 휘발성 향기성분의 특성과 품질관리
과학논집
1998 .12
Botrytis cinerea에 의한 배초향 잿빛곰팡이병
한국균학회지
2006 .01
마른 멸치의 휘발성 향기성분
과학논집
2002 .12
배초향 추출물의 항산화 및 항당뇨 효과
동아시아식생활학회지
2020 .08
한국산 옴개구리 (Rana rugosa)의 식이물 분석
환경생물
2015 .01
Volatile Flavor Components of Blended Tea with Fermented Tea and Herbs
동아시아식생활학회 학술발표대회논문집
2018 .06
Enhancement of Skin Antioxidant and Anti-Inflammatory Potentials of Agastache rugosa Leaf Extract by Probiotic Bacterial Fermentation in Human Epidermal Keratinocytes
한국미생물·생명공학회지
2017 .01
Quantitative Analysis of Volatile Flavor Components in Korean Alcoholic Beverage and Japanese Sake using SPME-GC/MS
한국분석과학회 학술대회
2014 .06
pH에 따른 마늘의 향기성분 변화
과학논집
2003 .12
산딸기 첨가가 해당화주의 발효에 미치는 영향
동아시아식생활학회지
2010 .04
Characterization of Antimicrobial Activity and Mechanism of Antimicrobial Peptide against Bacteria
한국미생물학회 학술대회논문집
2016 .04
Agastache rugosa Kuntze Attenuates UVB-Induced Photoaging in Hairless Mice through the Regulation of MAPK/AP-1 and TGF-β/ Smad Pathways
Journal of Microbiology and Biotechnology
2019 .01
Antimicrobial and Antioxidant Properties of Secondary Metabolites from White Rose Flower
The Plant Pathology Journal
2010 .03
食品香氣成分의 多變量解析
생활과학연구논집
1985 .06
제주산 배초향 지상부에서 얻은 정유의 조성과 항산화 효과
생명과학회지
2012 .02
Flavor Chemistry
한국식품조리과학회 학술대회지
1992 .01
Analysis of oils and volatile flavor compounds by two-dimensional gas chromatography - time of flight mass spectrometry
한국분석과학회 학술대회
2017 .05
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