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기호성 개선 인삼농축액 제조를 위한 추출 조건 설정
Food Science and Preservation
2016 .06
Anti-obesity effects of cultivated ginseng, -wild ginseng and -red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Drivers of Liking for Commercial Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Antimicrobial Activities of White, Red, and Extruded Ginsengs with Different Extraction Conditions
Food Science and Biotechnology
2008 .08
Studies on the Anti - aging Action of Korean Ginseng - (Ⅰ) Comparative Study of Red and White Ginsengs on Anti - aging Action
한국식품영양과학회지
1983 .12
Effect of Extracting Condition on Rheological Behaviors of Korean Red Ginseng Extract
Food Science and Biotechnology
2003 .02
[P8-107] Antioxidant and Rat α-glucosidase Inhibitory Activities of Black Ginseng Extract and Red Ginseng Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
저온저장 후 제조한 홍삼의 성분변화
Food Science and Preservation
2003 .06
Korean Red Ginseng and Diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
How to Take Ginseng for What
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Rheological properties of commercial red ginseng extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
[P8-67] Comparison of antimicrobial activities for white ginseng, red ginseng and extruded white ginseng on various extraction conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Effect of Korean Red Ginseng on Hypertension
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
DEVELOPMENT OF A NEW MODEL OF DRYING SYSTEM FOR HIGH YIELD OF THE HEAVEN GRADE GINSENG
한국농업기계학회 International Conference
2000 .01
Microstructure and Antioxidative Activity of Red, White and Extruded Ginseng
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
알콜처리가 인삼분말에 오염된 미생물의 성장에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
1997 .01
Identification and Characterization of Lactic Acid Producing Bacteria’s from Red Ginseng Wine and Red Ginseng Grounds for Conversion of Ginsenosides
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
[P10-56] Study on the Antioxidant Activity of Extracts of Chungkookjang Adding Red Ginseng Adding Red Ginseng and Rubus Coreanus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
국내 유통 중인 인삼 및 인삼 제품류의 미생물 오염도 평가
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
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