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랜드레이스와 재래돼지육의 지방산과 아미노산 조성 및 관능검사 비교
한국축산식품학회지
2001 .01
QTL Analysis of Teat Number Traits in an F<sub>2</sub> Intercross between Landrace And Korean Native Pigs
한국수정란이식학회지
2016 .01
제주재래흑돼지×Landrace F<sub>2</sub> 집단의 성장형질에 대한 교배조합의 효과
한국수정란이식학회지
2016 .01
Comparison of Meat Quality and Fatty Acid Composition of Longissimus Muscles from Purebred Pigs and Three-way Crossbred LYD Pigs
한국축산식품학회지
2016 .01
Effect of Breed (Yorkshir, Landrace and Korean Native Black Pig) on Extractable Level of Free Amino Acides
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Physicochemical Characteristics and Fatty Acid Composition of the Meat from Korean Native Black Pig with Different Slaughter Weight
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .03
국내 순종 돼지의 품종별 이화학적 육질특성 비교
동물생명과학연구
2017 .06
The effects of breed and gender on meat quality of Duroc, Pietrain, and their crossbred
한국축산학회지
2020 .01
제주재래흑돼지와 랜드레이스 F<sub>2</sub> 교배축군의 생체중에 대한 유전체와 가계도 기반의 유전력 및 모체효과 추정
한국수정란이식학회지
2016 .01
출하체중에 따른 재래돼지와 랜드레이스의 도체 및 돈육의 이화학적 특성 비교
한국축산학회지
2005 .01
Relationships of Muscle Fiber Characteristics to Dietary Energy Density, Slaughter Weight, and Muscle Quality Traits in Finishing Pigs
한국축산학회지
2012 .01
이온수 및 복합광물질첨가 비육돈의 생산형질, 도체 및 육질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2009 .01
Meat Quality and Physicochemical Trait Assessments of Berkshire and Commercial 3-way Crossbred Pigs
한국축산식품학회지
2016 .01
Prediction for Quality Traits of Porcine Longissimus Dorsi Muscle Using Histochemical Parameters
Food Science and Biotechnology
2005 .10
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