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天然物質 處理가 무의 生長과 品質에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2002 .01
5. 배추의 品質에 미치는 品種, 貯藏, 그리고 植物部位의 影響
한국원예학회 학술발표요지
1985 .02
Effect of Zeolite Application on Growth and Yield of Chinese Cabbage and Chemical Properties of Soil Under Greenhouse Cultivation
한국토양비료학회지
2015 .06
Qualities Test of Autumn Cultivated Chinese Cabbage for Kimchi Production
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of Fish-Meal Application on the Growth of Chinese Cabbages (Brassica Campestris L.) and Soil Chemical Properties
한국토양비료학회지
2019 .08
배추 및 절임배추의 위생화를 위한 오존살균기술의 이용
한국식품영양과학회지
2008 .01
Effect of Cold Storage on the Quality of Chinese Cabbages Grown on High Land
한국원예학회 학술발표요지
2011 .10
Effects of Growth and Cellular Tissue under Low Temperature in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Effect of Ethylene on Quality Deterioration of Chinese Cabbage
Food Science and Biotechnology
1992 .12
Effect of biochar application on growth of Chinese cabbage (Brassica chinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .09
The effects of Diniconazole-5 on the growth of early summer production in Kimchi cabbage (Chinese cabbage) (Brassica rapa L.)
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2019 .10
배추의 부위에 따른 김치의 품질특성과 동결건조에 의한 품질변화
한국식품과학회지
2004 .10
Effect of Cadmium on Biomass and Qualities of Different Chinese
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2014 .06
절임배추 및 신선편이 배추의 산업화
식품과학과 산업
2013 .12
[P1-17] Effect of Storage on Total Glucosinolate Levels of Korean Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Comparison of Several Leaf Morphological Traits between the Two DH Populations in Chinese Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2012 .10
고랭지 배추의 생장 모형 개발
한국농림기상학회 학술발표논문집
2014 .01
Growth of Lettuce and Chinese Cabbage Transplants as Affected by Light Quality
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
Optimization of Kimchi Seasoning ingredients with Green Leaf of Chinese Cabbage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
배추 생산자들의 신종자 이용 행태에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2011 .09
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