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수산해양교육연구
2019 .06
압전류적 면역센서에 의한 잉어 Vitellogenin 검출
Applied Biological Chemistry
2006 .01
Effect of Inoculation with Pseudomonas aeruginosa 25R on the Growth and Yield of Tomato in Hydroponics
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Effects of Cooking Conditions on the Protein Quality of Chub Mackerel Scomber japonicus
Fisheries and Aquatic Sciences
2011 .01
Effect of Pre-treatment and Storage Conditions on the Quality Characteristics of Ginger Paste
Preventive Nutrition and Food Science
2012 .03
Immunosensors for Food Safety: Current Trends and Future Perspectives
한국식품위생안전성학회지
2019 .01
Biological Characteristics Pseudomonas aeruginosa 17S, 25R as Plant Growth-Promoting Rizobacteria
한국원예학회 학술발표요지
2002 .03
Antibacterial Activity of Fermented Korean Medicine against Multi-drug Resistant Pseudomonas aeruginosa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Potential of Fluorophore Labeled Aptamers for Pseudomonas aeruginosa Detection in Drinking Water
Applied Biological Chemistry
2013 .01
Characterization of the Pathogenesis Mechanism after Pseudomonas aeruginosa Infection through Food Consumption Using Chick Embryo Model
한국축산식품학회지
2010 .01
근적외 분광분석법을 이용한 버어리종 잎담배 화학성분 분석
한국연초학회지
1999 .01
근적외 분광분석법을 이용한 황색종 잎담배의 화학성분 분석
한국연초학회지
1998 .01
Bacillus polyfermenticus SCD 에탄올 추출물이 떡갈비의 품질 및 저장성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2006 .01
보일드 붕장어통조림의 제조 및 품질특성
수산해양교육연구
2019 .04
제주 연안에서 어획된 붕장어의 청각 능력
수산해양기술연구
2012 .01
Quality Changes of Pork in Relation to Packaging Conditions During Chilled Storage in Households
한국축산식품학회지
2013 .01
[P5-75] Isolation and Characterization of Antibacterial Substance against Multiple-drug-resistant Pseudomonas aeruginosa from Herbal Medicine
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Probabilistic Models to Predict the Growth Initiation Time for Pseudomonas spp. in Processed Meats Formulated with NaCl and NaNO
한국축산식품학회지
2014 .01
[P5-74] Isolation and Characterization of Actinomyces-produced Antibiotics against Multiple-drug-resistant Pseudomonas aeruginosa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
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