메뉴 건너뛰기
.. 내서재 .. 알림
소속 기관/학교 인증
인증하면 논문, 학술자료 등을  무료로 열람할 수 있어요.
한국대학교, 누리자동차, 시립도서관 등 나의 기관을 확인해보세요
(국내 대학 90% 이상 구독 중)
로그인 회원가입 고객센터 ENG
주제분류

추천
검색

논문 기본 정보

자료유형
학술저널
저자정보
현완순 (인하대학교 산업공학과) 이용수 (인하대학교 산업공학과) 정수일 (인하대학교 산업공학과)
저널정보
대한안전경영과학회 대한안전경영과학회지 대한안전경영과학회지 제7권 제5호
발행연도
2005.1
수록면
85 - 96 (12page)

이용수

표지
📌
연구주제
📖
연구배경
🔬
연구방법
🏆
연구결과
AI에게 요청하기
추천
검색

초록· 키워드

오류제보하기
The purpose of the research is to discuss the product safety procedures for the food industry The producer and supplier of the products should satisfy the increasing consumer safety needs. To develop and produce safe products, the food industry must rigorously perform potential hazard findings and very thorough risk analysis to detect even the very minute potential danger. The ultimate product liability rests with the consumer safety and the manufacturer's capability which competes in the market places. This is especially important in the food industry. However, small to medium sized food producing companies are facing challenges in this area due to their overall capabilities. Therefore this research presents safety procedures which are relatively simple to implement.

목차

등록된 정보가 없습니다.

참고문헌 (0)

참고문헌 신청

함께 읽어보면 좋을 논문

논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!

이 논문의 저자 정보

최근 본 자료

전체보기

댓글(0)

0