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Effect of Lactic Acid Bacteria on D- and L-Lactic Acid Contents of Kimchi
Food Science and Biotechnology
2006 .12
Lactobacillus acidophilus NCFM의 배양 및 저장 중 D(-) 및 L(+)-lactic acid의 변화
한국식품과학회지
1998 .02
과실 및 채소류의 저장에 있어서 Lactic Acid Bacteria 의 이용
Food Science and Preservation
1999 .06
Switchgrass Fractionation Followed by Catalytic Conversion to Produce Lactic Acid
산림바이오에너지
2020 .07
Lactic Acid Bacteria and Healthy Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[S16-1] Health Benefit Effects by Plant-derived Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Screening of conjugated linoleic acid producing lactic acid bacteria
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Lactic Acid Fermented Foods and Their Benefits in Asia
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Selection and characteristics of lactic acid bacteria isolated from Korean traditional food
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Dongchimi Juice and Lactic Acid Fermentation Using Mixed Fruit and Vegetable Juices
Food Science and Biotechnology
2001 .02
The Lactic Acid Bacteria in Connection with the Fermentation of vegetables
한국식품과학회지
1970 .06
젖산 발효제품에서 분리한 유산균의 내산성 비교
한국식품과학회지
1995 .02
Streptococcus sp. JEJ - 6에 의한 가용성 전분으로부터 L - Lactic Acid 생성에 관한 연구
한국식품영양과학회지
1998 .06
Studies on Stability and Quality Changes in Lactic Acid Bacteria after Mixing Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Comparison of the Efficacy of Different Organic Acids on Growth Performance and Nutrient Digestibility in Weaned Pigs
한국축산학회지
2009 .01
[P5-29] Antioxidant Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[S18-1] Beneficial Lactic Acid Bacteria, Probiotics and Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Modeling Growth Kinetics of Lactic Acid Bacteria for Food Fermentation
Food Science and Biotechnology
2006 .10
Antimicrobial Effect of Calcium Chloride Alone and Combined with Lactic Acid Injected into Chicken Breast Meat
한국축산식품학회지
2014 .01
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