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Hepatoprotective effects of chestnut (Castanea crenata) inner shell extract against chronic ethanol-induced oxidative stress in C57BL/6 mice
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2010 .08
Antioxidative activity of peony root
한국응용약물학회 추계학술발표논문집
2003 .01
Antioxidative Constituents from Paeonia lactiflora
Archives of pharmacal research : a publication of the Pharmaceutical Society of Korea
2005 .01
Antioxidative and antigenotoxic activity of vegetable and fruit extracts
대한약학회 학술대회
2003 .01
Lipid Peroxidation and Its Toxicological Implications
Toxicological Research
2011 .03
The Preventive Inhibition of Chondroitin Sulfate Against the $CCl_4$-Induced Oxidative Stress of Subcellular Level
Archives of pharmacal research : a publication of the Pharmaceutical Society of Korea
2004 .01
야채 및 과일추출물의 항산화작용과 산화적 염색체손상에 대한 억제효과
약학회지
2004 .01
Antioxidative Activities of 60 Plant Extracts
The journal of applied pharmacology : the official journal of the Korean Society of Applied Pharmacology
2003 .01
Effect of Schizandra chinensis Extracts on Oxidative Damage
대한의생명과학회지
2011 .03
Antioxidant activity of 3,4,5-trihydroxyphenylacetamide derivatives
Archives of pharmacal research : a publication of the Pharmaceutical Society of Korea
2014 .01
Biological screening of 100 plant extracts for cosmetic use (1) Antioxidative activity and free radical scavenging activity
대한화장품학회지
1996 .01
시호 약침제제의 자유기 소거능 및 지질과산화 억제효능에 관한 연구
대한침구의학회지
1998 .01
도토리와 밤 외피의 항산화 성분 및 활성
약학회지
2003 .01
Oxidative damage by bisphenol A induced Lipid peroxidation and apoptosis
대한약학회 학술대회
2001 .01
야채 및 과일추출물의 항산화작용
약학회지
2005 .01
Protective effect of Ginseng Petroleum Ether Extract against Lipid Peroxidation and Oxidative DNA damage
한국보건교육건강증진학회 학술대회 발표논문집
1997 .12
Catechin with Hepatoprotective Effect of the Leaves of Juglans sinensis
대한약학회 학술대회
2003 .01
밤나무 잎 추출물의 항노화 활성 및 화장품에의 응용( I )
대한화장품학회지
2008 .01
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