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Quality Changes Related to the Different Storage Temperature from the Leaves of Perilla (Perilla frutescens)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
[P8-307] Phenolic-enriched fractions from Perilla frutescens var. acuta : HPLC-LC/MS analysis, antioxidant and antimicrobial activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
국내외 수집종 들깨(Perilla frutescens) 종자 추출물의 항산화 활성 검정
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Anti-inflammatory Effects of Water Extract from Perilla frutescens Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Variation in Antioxidant Activity of Perilla leaves (Perilla frutescens var. frutescens (L.) Britton )
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
Evaluation of Morphological Characters, Antioxidant activity, and Total Polyphenol Contents (TPC) of Perilla (Perilla frutescens var. japonica HARA) Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Optimization of Extraction Conditions and Comparison of Rosmarinic and Caffeic Acids from Leaves of Perilla frutescens Varieties
Food Science and Biotechnology
2009 .06
[P8-259] Antioxidant Effect of Korean Perilla frutescens Britt var. japonica Leaves and Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Variation in Antioxidant Activity of Perilla leaves (Perilla frutescens) Collected from Russia
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
프라이밍 처리를 통한 들깨(Perilla frutescens) 종자의 발아율 향상 효과
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Discrimination of Geographical Origin for Perilla (Perilla frutescens) by Lipophilic Content Analysis with GC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Growth, Photosynthetic Rate and Bioactive Compounds of Green Perilla (Perilla Frutescens) Radiated by Various LED-based Light Sources
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Regional Variations in Fatty acid Compositions of Perilla (Perilla frutescens) Seeds
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Determination of Volatile Organic Compounds in Perilla frutescens var. japonica Hara and Perilla frutescens var. acuta kudo by Simultaneous Distillation Extraction and GC-MS Analysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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