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한국가금학회지
2019 .03
Effects of Bacillus SW1-1 coated diets on innate immunity and disease resistance of olive flounder Paralichthys olivaceus against Edwardsiella tarda infection
Fisheries and Aquatic Sciences
2022 .04
명란 마늘 고추장의 제조 및 품질 특성
한국수산과학회지
2017 .06
Estimating Daily Solar Radiation Using Angstrom-Prescott Equation in Korea
한국농림기상학회 학술발표논문집
2016 .01
Evaluation of Anti-obesity Effect of Rice Using aP2-Luciferase Assay
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
비타민 C 첨가와 사과 껍질 함유 사과 퓨레의 품질 및 항산화 특성
한국식품영양과학회지
2021 .09
Immunomodulatory effects of six Acetobacter pasteurianus strains in RAW-Blue macrophage
Food Science and Preservation
2023 .02
Genome-Wide Identification and Classification of the AP2/EREBP Gene Family in the Cucurbitaceae Species
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
NF-kB and AP-1-mediated Immunostimulatory Activity of Compound K in Monocytes and Macrophages
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .10
Bacillus amyloliiquefaciens AP01 균주에 의한 사이퍼메트린의 생물학적 분해 특성
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
토종다래(Actinidia arguta) 분말의 함량을 달리하여 제조한 식물성 머핀의 품질 특성
Food Science and Preservation
2022 .02
Anti-inflammatory Efficacy of AP-SF, a Ginsenoside-enriched Fraction, from Korean Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Regulation of transcriptional activity of an AP2/ERF-domain transcription factor in plant immunity
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
농산물 중 Acynonapyr와 대사산물(AP)의 분석법 개발 및 검증
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
온도와 강수를 이용하여 일별 일사량을 추정하기 위한 심층 신경망 모델 개발
한국농림기상학회지
2019 .01
Effects of Dietary Available Phosphorus Levels and Phytase Supplementation on Performance, Egg Quality and Serum Biochemical Parameters of Hy-Line Brown Laying Hens from 40 to 60 Weeks of Age
한국가금학회지
2020 .12
Surimi for snacks: physicochemical and sensory properties of fried fish snacks prepared from surimi of different fish species
Fisheries and Aquatic Sciences
2023 .02
옥수수수염, 율무, 표고버섯 그리고 사과껍질을 함유한 빵의 항산화 및 3T3-L1 지방 전구세포 분화 억제 활성
한국식품영양과학회지
2016 .05
간호대학생의 환자안전관리 지식, 태도, 수행자신감 및 안전관리 행위
수산해양교육연구
2017 .08
AP Collagen Peptides Prevent Cortisol-Induced Decrease of Collagen Type I and Fibronectin in Human Dermal Fibroblasts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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