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간척지에서 파종량 및 질소 시비량에 따른 사료용 피의 생육특성과 사료 수량
Weed&Turfgrass Science
2017 .06
간척지에서 조사료용 피의 생육 특성과 사료 수량성
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .04
Comparative analysis of the energy values of oat hay, tall fescue, annual ryegrass, and barnyard millet using in vivo digestibility results and predicted values
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .12
Diphlorethohydroxycarmalol induces Ca2+-dependent glucose uptake of muscle in C2C12 cells and hyperglycemic zebrafish
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Industrial interests and requirements for improvement of pearl millet, a gluten-free and climate-smart underutilized cereal
Journal of Plant Biotechnology
2024 .06
Modulation of Glucose Generation by Polyphenol Extracts at the Level of Mammalian Mucosal α-Glucosidases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of Selected Grains and Legumes on α-Glucosidase Activity In Vitro and Glucose Uptake in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of forage yields and growth of sorghum, proso millet and japenase millet according to cropping system with italian ryegrass
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Comparison of Anti-hyperglycemic Effects of 3 Different Coffee Varieties Using in-vitro Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant and Anti-hyperglycemic Activities of Water-Soluble Vitamins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
In-vitro and In-vivo Anti-hyperglycemic Effects of Nipa palm (Nypa fruticans Wurmb) Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of Monascus-Fermented Grain Vinegar on in vitro Anti-Hyperglycemic Enzyme and Anti-obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Response of Echinochloa crus-galli biotypes resistant to ALS and ACCase inhibitors
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2017 .10
Quantitative analysis of triterpenes from proso millet oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Potentiality of Korean Millet Varieties on Metabolic Enzyme Inhibition toward Antidiabetic’s Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
해조류 추출물의 항산화 및 α-glucosidase 저해 활성
Food Science and Preservation
2015 .04
기장의 염수선 종자 정선법에 따른 발아 및 출현율 특성
한국국제농업개발학회지
2019 .01
Development of Dynamic Model to Predict Pesticide Residue in Proso Millet using field Experiment Data with Multiple Application
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .11
간척지에서 사료용 피 계통들의 건물수량 및 사료가치
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Antioxidant Activity and Anti-Hyperglycemic Effect of Matcha (Camellia sinensis) in Oxidative Stress and High Glucose-Induced Neurotoxicity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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