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Predictive Modelling of Growth of Staphylococcus aureus in Ham Rice Balls Mixed with Different Sauces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
시중 유통판매 중인 편육에서의 Staphylococcus aureus 성장예측모델 개발
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Mathematical Models to Describe the Kinetic Behavior of Staphylococcus aureus in Jerky
Food science of animal resources
2019 .01
Assessment of Enterotoxin Production and Cross-Contamination of Staphylococcus aureus between Food Processing Materials and Cooked Fish Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
소스 종류를 달리한 햄 주먹밥에서의 Staphylococcus aureus 성장예측모델 개발 및 위해평가
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Comparison Between the Culture Method and The Real Time PCR Method in Detection Method of Staphylococcus aureus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Detection of Staphylococcus aureus in Food Samples with a Selective Enrichment Broth Combined with Real-Time PCR
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
대장균과 황색포도상구균에 대한 이산화염소의 살균소독력 평가 및 살균예측모델 개발
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Development of a predictive model for the survival of Staphylococcus aureus in saeu-jeot under various fermentation conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Inactivation of Staphylococcus aureus Using Combined Treatments of Essential Oil Vapors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
용매 및 초음파 추출시간에 따른 상록 목본식물 3종의 부위별 Staphylococcus aureus 항균활성
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
식육추출가공품 중 갈비탕에서의 Staphylococcus aureus 성장예측모델 개발
한국식품과학회지
2017 .06
들깻잎 재배단지에서 분리한 Staphylococcus aureus의 독소 유전자와 항생제 감수성 분석
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Synergistic Inhibition by Bacteriocin and Bacteriophage against Staphylococcus aureus
Food science of animal resources
2019 .01
Inactivation of Staphylococcus aureus and Escherichia coli in Milk by Different Processing Sequences of Ultrasound and Heat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
2,4-Diacetylphloroglucinol Inhibits Drug-Resistant Propionibacterium acnes and Staphylococcus aureus Growth
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quantitative Microbial Risk Assessment of Staphylococcus aureus in Samgak-Kimbap from Market to Home
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Predictive Model of Vibrio parahaemolyticus Growth on Cooked Shrimp Sushi as a Function of Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibition of natural bacterial flora, Staphylococcus aureus, and enterotoxin A production in cooked ground chicken with oregano oil or tannic acid (TA) alone or combination
Food Science and Preservation
2021 .12
Mathematical Model for Predicting the Growth Probability of Staphylococcus aureus in Combinations of NaCl and NaNO<sub>2</sub> under Aerobic or Evacuated Storage Conditions
한국축산식품학회지
2016 .01
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