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Anti-inflammatory Effect of Caryopteris incana Fermented Ethanol Extracts by Lactobacillus Plantarum on Induced to LPS with Raw 264.7 Cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
LPS로 유도된 Raw 264.7 cell에서 Lactobacillus plantarum 발효가 층꽃나무(Caryopteris incana) 에탄올 추출물의 염증반응에 미치는 영향
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Development of Whitening Cosmetic Materials using extracts of Stachys sieboldii Miq. root
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
효소처리 및 가압추출 공정을 이용한 율피 추출물의 항산화, 피부 미백 및 주름개선 효과
Food Science and Preservation
2018 .02
와송(Orostachys japonicus) 추출물의 항산화 및 생리 활성
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Development of Molecular Markers for Specific Detection of Xanthomonas campestris pv. Incanae
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .12
용매별 초석잠 추출물의 항산화 및 항당뇨 활성
Food Science and Preservation
2017 .09
Flavonoid Contents and Antioxidant Effect of Extracts from Leaves of Stachys sieboldii Miq
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Skin Whitening Effects of Functional Perilla frutescens Fractions Extracts
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Anti-Wrinkle Effect, Whitening Effect and Safety Test of Nelumbo nucifera Gaertner
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
배 품종별 생육 단계에 따른 산화방지 및 미백 효과
한국식품과학회지
2016 .02
Comparison of Extracts and Fractions from Pinus Koraiensis Leaf on Antioxidant and Anti-Wrinkle Effect
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
탁리산 용매 분획물의 in vitro 항산화, 주름 억제 및 미백 효과
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
The Physicochemical Quality and Antioxidant Activity of Fermented beverage Added with Stachys sieboldii.MIQ Methanol Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Whitening and anti-wrinkle effects of Korean traditional actinidia (Actinidia arguta) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
흰털 오가피 부위별 열수 추출물의 항산화, 항노화 및 미백 효과에 관한 연구
한국식품영양과학회지
2024 .11
황마늘 추출물의 생리활성
한국식품영양과학회지
2015 .07
식물세포배양기술을 이용한 순무 캘러스 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2016 .01
국내산 산양삼 추출물의 총페놀 함량, 총플라보노이드 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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