지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P7-11] Analysis of Beef Consumption Patterns Based on Perception of Beef Safety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Factors affecting consumers’ preferences for US beef
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
단체급식소 쇠고기 이용 실태 및 영양사의 쇠고기 품질에 대한 인식
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Analysis beef consumption using SUR
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .06
Determination of Indicators for Dry Aged Beef Quality
Food science of animal resources
2019 .01
Quality characteristics of the enhanced beef using winter mushroom juice
한국축산학회지
2020 .01
Marbling and Its Nutritional Impact on Risk Factors for Cardiovascular Disease
한국축산식품학회지
2016 .01
한우고기와 호주산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
유기한우 생산 및 유통실태에 관한 사례연구
한국유기농업학회지
2008 .01
Effects of ultraviolet radiation on the physicochemical characteristics of Korean native cattle (Hanwoo) beef
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Distribution of Indicator Organisms and Incidence of Pathogenic Bacteria in Raw Beef Used for Korean Beef Jerky
Food Science and Biotechnology
2008 .12
한우고기와 뉴질랜드산 냉장수입육의 육질 및 영양성분 비교
한국축산식품학회지
2011 .01
0