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생애주기에 따른 식사의 질이 삶의 질에 미치는 영향 - 2013년~2016년 국민건강영양조사 자료이용 -
한국식품영양학회지
2021 .01
한국 노인의 비만도에 따른 만성질환 및 영양섭취 실태조사- 국민건강영양조사 2016~2018 자료를 이용하여 -
한국식품영양학회지
2020 .01
Comparison of Obesity Prevalence and Dietary Intake in School-Aged Children Living in Rural and Urban Area of Croatia
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .12
Sugar Intake and the Risk of Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Obesity : Interactions of Genome and Nutrients Intake
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .03
Sugar Intake and Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Evaluation of dietary intake of minerals and vitamins for Korean adolescents based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2021
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Obesity Properties of Bentonite in Diet-Induced Obesity Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국형 총식이조사 및 UV/태양광 조사 버섯에서의 비타민 D 분석
Food Science and Preservation
2023 .02
Dietary quality and food intake by plant protein intake levels in older adults in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Sleep Duration on Dietary Intakes in Korean adolescents in 40"s
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Ecklonia cava extract SeapolynolTM Improves Obesity and Obesity-induced Insulin resistance
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anti-obesity Efficacy of Camellia Oil in High Fat Diet induced Obesity Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Obesity Effects of Hot Pepper Leaf Extract in Mice with High-Fat Diet-Induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Role of Microbiome in Obesity, Diet, and Cancer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Micro-nutrients (vitamin A, vitamin C, calcium, and iron) intake through dietary supplements and foods: Based on the Korea National Health and Nutrition Examination Survey (KNHANES), 2019-2020
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
30대 남성의 결혼 여부에 따른 신체계측, 혈액성상, 건강상태, 식품섭취빈도 및 영양소 섭취량 비교 - 국민건강영양조사(2008~2015년)에 기초하여 -
대한영양사협회 학술지
2017 .01
대사증후군 환자의 양적 및 질적 식사섭취상태 평가
한국식품영양학회지
2016 .08
2013~2015년(6기) 국민건강영양조사 자료를 이용한 청소년의 과일·채소 섭취에 따른 영양소 섭취와 건강상태의 비교
대한영양사협회 학술지
2017 .01
The Inhibitory Effect of Flavonoids on Obesity and Obesity-Induced Inflammation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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