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유산균을 이용한 발효삼정환의 미생물 특성 및 세포 보호 효과
한방비만학회지
2016 .01
삼정환의 랫드를 이용한 단회 경구투여 독성시험
한방비만학회지
2017 .01
삼정환의 랫드를 이용한 90일 반복 경구투여 독성시험
한방비만학회지
2018 .01
소금 첨가에 따른 도라지 발효 특성과 미생물 변화 및 항비만 효능 평가
한방비만학회지
2018 .01
천문동 뿌리의 자연발효에 관여하는 미생물 및 발효 후 효능 변화
한방비만학회지
2018 .01
발효 더덕 및 소금 처리 발효 더덕의 미생물 특성과 항산화, 항비만, 항당뇨 효능 변화
한방비만학회지
2018 .01
Lactobacillus pentosus 발효에 의한 담쟁이덩굴 줄기 추출물의 항산화 및 세포보호 효과
대한화장품학회지
2017 .01
증포 천마 발효물의 항산화 활성 및 성분변화
대한본초학회지(본초분과학회지)
2015 .01
성인에서발생한 Lactococcus lactis subsp. lactis 카테터 관련 패혈성 쇼크 1예
Laboratory Medicine Online
2016 .01
Evaluation of antioxidant and anticancer activities of fermented pericarp extract of Camellia japonica L. using Aspergillus oryzae in oral cancer
Oral Biology Research
2022 .09
Quality and antioxidant activity of ginseng seed processed by fermentation strains
Journal of Ginseng Research
2015 .04
Metabolite profiling of fermented ginseng extracts by gas chromatography mass spectrometry
Journal of Ginseng Research
2018 .01
Fermentation of red ginseng extract by the probiotic Lactobacillus plantarum KCCM 11613P: ginsenoside conversion and antioxidant effects
Journal of Ginseng Research
2019 .01
Antiplatelet Effects of Garlic and Chitosan : a Comparative Study between Fermented and Non-Fermented Preparations
대한의생명과학회지
2018 .09
파프리카 발효즙의 화장품 소재개발 연구
대한화장품학회지
2018 .01
발효에 의한 수경재배 인삼 잎의 항산화 및 간 보호 효과
대한본초학회지(본초분과학회지)
2015 .01
Antioxidant and hepatoprotective effects of Fermented Red Ginseng in rats fed on high-fat diet
한국실험동물학회 학술발표대회 논문집
2015 .08
Changes in the ginsenoside content during the fermentation process using microbial strains
Journal of Ginseng Research
2015 .10
Production of bioactive ginsenoside Rg3(S) and compound K using recombinant Lactococcus lactis
Journal of Ginseng Research
2018 .10
갈대 발효추출물의 이화학적 특성 및 생리활성 연구
생약학회지(Korean Journal of Pharmacognosy)
2016 .09
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