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Effects of formic acid and lactic acid bacteria inoculant on main summer crop silages in Korea
한국축산학회지
2021 .01
Effect of Lactic Acid Bacteria Inoculation on Fermentation Characteristics of Whole Crop Barley Silage
한국초지조사료학회지
2015 .01
Beneficial Effects of Lactic Acid Bacteria Inoculation on Oat Based Silage in South Korea
한국초지조사료학회지
2015 .01
Lactic Acid Bacteria Mixture as Inoculants on Low Moisture Italian Ryegrass Silage Fermentation
한국초지조사료학회지
2019 .01
Silages of Rye Harvested at Different Stages: A Study on Microbial Inoculants Responses in Improving Rye Silage Fermentation Quality
한국초지조사료학회지
2017 .01
Effects of Glycine soja and hairy vetch supplementation on the nutritional quality of corn silage
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .06
야생콩(Glycine soja)을 이용한 옥수수 사일리지의 품질향상
Weed&Turfgrass Science
2016 .12
Effects of Lactic Acid Bacteria Inoculants on Fermentation of Low Moisture Fresh Rice Straw Silage at Different Storage Periods
한국초지조사료학회지
2019 .01
청보리 사일리지의 비닐겹수 및 저장기간에 따른 발효품질
한국초지조사료학회지
2015 .01
Method development of multiple pesticides residues in rice straw silage
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Effect of feeding a by-product feed-based silage on nutrients intake, apparent digestibility, and nitrogen balance in sheep
한국축산학회지
2016 .01
호남지역 수확시기에 따른 밀 곡실 발효사료의 사료가치 및 발효품질
한국초지조사료학회지
2018 .01
Prediction of Chemical Composition and Fermentation Parameters in Forage Sorghum and Sudangrass Silage using Near Infrared Spectroscopy
한국초지조사료학회지
2015 .01
Sialic Acid를 지표성분으로 하는 유청가수분해단백분말의 기능성식품 개발연구 - Ⅲ. 효소분리로 7% Siailc Acid가 표준적으로 함유된 유청가수분해단백분말의 미생물복귀돌연변이시험 연구 -
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
헤어리베치의 첨가가 맥류 사일리지의 품질에 미치는 영향
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .12
국내 육성 사료작물의 생산성 및 사일리지 품질 평가
한국초지조사료학회지
2015 .01
귀리 사일리지의 비닐겹수 및 저장기간에 따른 발효품질
한국초지조사료학회지
2018 .01
수 처리 방법이 근적외선분광법을 이용한 옥수수 사일리지의 화학적 조성분 및 발효품질의 예측 정확성에 미치는 영향
한국초지조사료학회지
2016 .01
Profile of Hanwoo Steer Carcass Characteristics, Meat Quality and Fatty Acid Composition after Feeding Italian Ryegrass Silage
한국축산식품학회지
2015 .01
Addition of Novel Lactobacillus plantarum KCC-10 and KCC-19 to Improve Fermentation Quality and Characterization of Italian Ryegrass Silage
한국초지조사료학회지
2015 .01
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