지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
봉독으로부터 Phospholipase A₂ 성분 분리
Journal of Apiculture
2017 .04
Preparation of perilla seed meal protein composite films containing various essential oils and their application in sausage packaging
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Fabrication of phycocyanin based fibrous membrane coated fish collagen for bone regeneration
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
The Quality Improvement of Emulsion-type Pork Sausages Formulated by Substituting Pork Back fat with Rice Bran Oil
한국축산식품학회지
2018 .01
An Industrial Roadmap to Large-Scale Production of Ductile PLA/PEG Blend Films for Food Packaging Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
고해한 PLA섬유를 이용한 기능성 종이의 분석
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
MFC 첨가 PLA 복합 필라멘트의 3D 프린터 적용 및 특성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
Development of PLA/PBSeT blend films for sustainable food packaging applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
리그닌 함유량이 상이한 마이크로피브릴 셀룰로오스를 첨가한 PLA(polylactic acid) 필라멘트의 3D 프린터 적용 및 강도 비교
펄프·종이기술
2019 .06
Impacts of Irradiation Sources on Quality Attributes of Low-salt Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Distribution of Microorganisms in Cheongyang Red Pepper Sausage and Effect of Central Temperature on Quality Characteristics of Sausage
한국축산식품학회지
2018 .01
Organosolv 유래 MFC 함량에 따른 MFC-PLA 복합 필라멘트의 3D 프린터 적용 특성 평가
펄프·종이기술
2019 .12
Quality Properties of Sausages Made with Replacement of Pork with Corn Starch, Chicken Breast and Surimi during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2015 .01
소수화 MFC-PLA 복합 필름의 특성
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2018 .10
Quality Characteristics of Plum Fermentation Solution by Sugar Content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Rice Bran and Wheat Fibers on Microbiological and Physicochemical Properties of Fermented Sausages during Ripening and Storage
한국축산식품학회지
2018 .01
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
The Effects of Natural Antimicrobial Ingredients on Physicochemical and Antimicrobial Properties of Naturally Cured Sausages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
레몬그라스 분말을 첨가한 머핀의 품질특성 및 항산화 효과
한국식품영양학회지
2015 .10
0