지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Influence of Mixed Protein Hydrolysates on the Growth and Viability of Chinese Hamster Ovary Cells
Applied Biological Chemistry
2009 .01
전농 메주 유래 미생물이 생산하는 효소에 의한 대두단백 분해물의 특성
Food Science and Preservation
2003 .03
단백질 분해효소 종류에 따른 콩 가수분해물의 특성
Food Science and Preservation
2005 .10
단백질 가수분해물을 이용한 식품 내 소금 저감화
식품과학과 산업
2018 .12
Effects of the Whey Protein Hydrolysates of Various Protein Enzymes on the Proliferation and Differentiation of 3T3-E1 Osteoblasts
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .03
Physical and functional properties of tunicate (Styela clava) hydrolysate obtained from pressurized hydrothermal process
Fisheries and Aquatic Sciences
2017 .01
The Effects of Mechanically Deboned Chicken Hydrolysates on the Characteristics of Imitation Crab Stick
한국축산식품학회지
2014 .01
Supplementation of Pork Patties with Bovine Plasma Protein Hydrolysates Augments Antioxidant Properties and Improves Quality
한국축산식품학회지
2016 .01
단백소재 첨가물로서의 효소분해 대두 단백질의 특성
Applied Biological Chemistry
1997 .01
[산ㆍ학ㆍ연 논단] 대두단백질 가수분해물의 기능적 특성
식품산업과 영양
2000 .01
Production of enzymatic hydrolysates with antioxidant activity from rice protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Characteristics of Soy Bean Meal Hydrolysate by using Soy Bean Sprout Enzyme
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Effect of Soy Protein Diet on Mucosa Layer of Murine Small Intestine
경북대농학지
2014 .01
Antioxidant Activity and Functional Properties of Hydrolysate from Egg White Protein
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
Improved Functional Characteristics of Whey Protein Hydrolysates in Food Industry
한국축산식품학회지
2015 .01
Comparison of antioxidant capacity of protein hydrolysates from 4 different edible insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Activity and Anti-inflammatory Activity of Milk Protein Hydrolysates
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Protein Hydrolysate Formula 의 특성과 Milk Allergic Symptom에 대한 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
1995 .01
[S6-4] The Silk Protein Hydrolysates Improved Hyperglycemia and Lipid Profiles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
0