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치주염 원인균에 대한 천연 식물 추출물의 항균효과
한국콘텐츠학회논문지
2019 .01
Immunostimulating effects of polysaccharides extracted from Schisandra chinensis fruits
예술인문사회 융합 멀티미디어 논문지
2016 .09
향나무 추출물을 함유하는 PVA 나노섬유 제조
감성과학
2016 .01
Sensory Profiles of Protein-Fortified Kefir prepared Using Edible Insects (Silkworm Pupae, Bombyx mori) : A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
쌀막걸리를 첨가한 요구르트의 품질특성에 관한 연구
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Manufacture of Functional Yogurt supplemented with Crude Materials extracted from Kaempferia parviflora
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2016 .01
불확실성 시대의 TA의 새로운 역할과 과제
한국과학기술학회 학술대회
2016 .12
A Study on SAFETY Vegetable Protein Intake from Fat and Cholesterol
International Journal of Crisis & Safety
2021 .09
전기방사를 이용한 향나무 추출물 함유 PU 나노웹 제조
감성과학
2016 .01
Production of Bioactive Yoghurt containing Cichorium intybus L. (Chicory) Extract - Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
Organoleptic Characteristics of Dairy Products Supplemented with Raphanus raphanistrum subsp. sativus (radish) Powder: A Preliminary Study on Efficacy against Diabetes
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
TA에서 시민 참여 제도 활용의 성과와 과제
한국과학기술학회 학술대회
2016 .12
Functional Properties of Yogurt Containing Specific Peptides derived from Whey Proteins
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2017 .01
한국형 단백질 바 개발을 위한 탐색적 연구 : 한국과 미국의 시판 단백질 바의 라벨 분석을 중심으로
한국콘텐츠학회논문지
2018 .03
완충용액의 pH 조절 및 SDS 계면활성제를 이용한 마이크로 칩에서의 단백질 분리분석에 관한 연구
예술인문사회 융합 멀티미디어 논문지
2018 .01
Organoleptic Profiles of Kefir and Yogurt Supplemented with Various Concentrations of Mentha piperita's (Peppermint) Oil: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
기초학력강화 프로그램을 활용한 대학 글쓰기 첨삭지도 방안
문화와융합
2022 .09
Sensory Profiles of Dairy Products Supplemented with Hibiscus sabdariffa Linnaeus (Roselle) Powder: A Preliminary Study
Journal of Milk Science and Biotechnology(한국유가공기술과학회지)
2019 .01
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