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Effects of Edible Seaweed on Physicochemical and Sensory Characteristics of Reduced-salt Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
Effects of Dietary Fiber Extracted from Pumpkin (Cucurbita maxima Duch.) on the Physico-Chemical and Sensory Characteristics of Reduced-Fat Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Probabilistic Models to Predict Listeria monocytogenes Growth at Low Concentrations of NaNO<sub>2</sub> and NaCl in Frankfurters
한국축산식품학회지
2015 .01
Replacement of Pork Meat with Pork Head Meat for Frankfurters
한국축산식품학회지
2016 .01
Effects of Fermented Glasswort on Aging Gut Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
Effects of Replacing Pork with Tuna Levels on the Quality Characteristics of Frankfurters
한국축산식품학회지
2018 .01
Optimization of Replacing Pork Meat with Yellow Worm (Tenebrio molitor L.) for Frankfurters
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of Various Salts on Physicochemical Properties and Sensory Characteristics of Cured Meat
한국축산식품학회지
2016 .01
Preparation and properties of salt hydrate PCM composites using cellulose nanofibril and graphene nanoplatelet
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2020 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Consumer Acceptability of Intramuscular Fat
한국축산식품학회지
2016 .01
Optimizing sensory quality by modulating fat droplet size for the soy milk with reduced fat content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Emulsion Mapping in Pork Meat Emulsion Systems with Various Lipid Types and Brown Rice Fiber
한국축산식품학회지
2015 .01
Optimization of Replacing Pork Back Fat with Pre-Emulsion from Wheat (Triticum aestivum L.) Sprout for Reduced-Fat Meat Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
인간 단핵구 THP-1의 염증반응 및 장관상피세포와의 상호작용에 미치는 퉁퉁마디 추출물 분획의 영향
한국식품과학회지
2016 .08
Performance Enhancement of Salt Hydrate Phase Change Material with Cellulose Nanofibril/silver Nanoparticles Composite
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2021 .04
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