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2022
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Development of Gene-based Markers for QTLs Controlling α-Glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Identification of Candidate Genes Controlling α-glucosidase Inhibitory Activity in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Discovery of SNP Markers Linked to Bacterial Wilt Resistance in Capsicum annuum using Genotyping-by-Sequencing Approach
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Validity Test of SNP Markers Linked to QTLs Conferring Bacterial Wilt Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
Validation Test of SNP Markers Associated with Bacterial Wilt Resistance in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
고추에서 풋마름병 저항성 QTL과 연관된 SNP 분자표지 개발
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
QTL Mapping for Fruit Weight and size in Grape (Vitis ssp.) through Genotyping-by-sequencing Analysis and SNP Marker Development
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
QTL Mapping of Tomato Bacterial wilt Resistance SNP Markers Derived from L285 Through Genotyping-by-sequencing
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Identification of QTLs for Antioxidant Activity, Polyphenol Content, and Red Pigment Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Using Genotyping-by-sequencing Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
QTL Mapping for Antioxidant Activity and Total Polyphenol Content in Paprika (Capsicum annuum L.) Using HRM Markers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
The effects of extracts of pepper leaves (capsicum annuum L.) on transcriptome sequencing in Drosophila melanogaster
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Development of HRM Markers Associated with CMVP1 Resistance in Chili Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Identification of Novel Loci for Plant Architecture in Pepper (Capsicum annuum)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Genome Analysis Characterization and Expression Analysis of Receptor like Proteins in Pepper (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
Properties of Genotyping-by-sequencing Analysis and Validation the Accuracy of Selected SNP Markers
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
A Novel Locus Controlling Pungency of Pepper (Capsicum annuum) Identified by Genetic Mapping
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Morphological, Physiological Features and Antioxidants Activities of Pepper (Capsicum annuum) in Low Temperature Stress
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
QTL Mapping for Red Pigment Content in Paprika (Capsicum annuum L.) through ASTA Assay
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Identification of a novel QTL for grain number per panicle employing NGS-based QTL-seq approach in rice (Oryza sativa L.)
Plant Biotechnology Reports
2023 .04
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