지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Quality Characteristics of Ginger and Ginger Juice Pomace Hot Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전처리 방법에 따른 생강과 생강박 분말의 품질 특성
한국식품영양학회지
2024 .08
Emulsification of Functional Components Extracted from Ginger for Solubility Enhancement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Physicochemical properties of ginger and ginger pomace according to drying method and quality characteristics of seasoning cubes containing them
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Quality Characteristics for Reducing Spicy Taste of Ginger and Ginger Juice pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Solubilization of Functional Components by Enzymatic Treatment of Ginger Pomace
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of Box-Storage with Filling Materials in Ginger
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Antioxidant Components and Activities of Sweet Potato Tips with Different Varieties and Harvest Season
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of Cleaved Amplified Polymorphic Sequence Markers for Classifying Ginger (Zingiber Officinale) Cultivars Using Reference Sequencing
Plant Breeding and Biotechnology
2023 .06
Preparation method of ginger gummy-type jelly with ginger pomace hot water Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Beneficial Effects of Ginger (Zingiber officinale Roscoe) Extracts in Skin Health through Their Anti-oxidant and Whitening Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The Change of Antioxidant Components and Activity of Colored Wheat according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Collection and Identification of Pathogens that Occurred during Growth in the Main Production Area of Ginger, Chungcheongnam-do
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
신품종 마늘 ‘홍산’의 수확 전 처리 및 수확기에 따른 수량 및 성분 변화
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Growth Characteristics and Analysis of Functional Ingredients in Old Seed-ginger
한국약용작물학회 학술대회논문집
2022 .10
아스파라거스 비가림 재배 시 1차 수확기간이 2차 수확시기 및 수량에 미치는 영향
농업생명환경연구
2018 .01
Changes in density of ginger root rot disease-related pathogens
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality characteristics of spreads with added ginger pomace powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Change in Bioactive Compounds Content and Antioxidant Activity of Ginger during Aging Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Physicochemical properties and antioxidant activities of ginger (Zingiber officinale Roscoe) slicesaccording to temperature and duration of hot water treatment
Food Science and Preservation
2021 .10
0