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A study on the development of test method for mycotoxin - Method validation of HPLC-MS/MS for total aflatoxins in Angelica gigas root
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Development of an IAC and HPLC-FLD method for the detection and quantification of three group mycotoxins in animal feed
한국분석과학회 학술대회
2018 .11
HPLC-FLD를 이용한 겨울철 대기 중 아미노산의 분석 연구
한국대기환경학회 학술대회논문집
2015 .11
Monitoring of Aflatoxins on Herbs Commonly Used for Food and Medicine
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
Development and Validation of Aflatoxin B₁, B₂, G₁, and G₂ in Honeybees by LC-MS/MS Method
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
HPLC-FLD를 이용한 겨울철 PM2.5 중 아미노산 성분 분석
한국대기환경학회지(국문)
2015 .10
Analytical Methods of Multi-mycotoxins for Total Diet Study
한국분석과학회 학술대회
2019 .11
Development of an improved method for determination of N-nitrosamines in drinking water using HPLC-FLD
한국분석과학회 학술대회
2017 .11
HACCP 제도에 의한 우유의 아플라톡신 M1의 저감화
생명과학회지
2016 .02
Purification and Detection of Alternaria Mycotoxins Using HPLC and LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
유도체화 후 HPLC-FLD를 사용한 물 중 나이트로사민류 분석 방법 개선
한국분석과학회 학술대회
2018 .05
The Quantification of Total Ceramide in LLC-PK1 Cells by HPLC-FLD method
한국분석과학회 학술대회
2019 .05
Recent Trends of Advanced Biosensors for Mycotoxin Analysis
한국균학회 학술대회
2016 .01
Development of analytical method for determining mycotoxins in environmental samples using LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2022 .05
Monitoring of Mycotoxins on Pet Food
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Characteristics of Biomass Combusted Carbonaceous Aerosol in Chamber using GC/MS and HPLC-FLD
한국대기환경학회 학술대회논문집
2015 .11
Analysis of mycotoxins in barely using LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2022 .11
Development of method for the simultaneous determination of multi-mycotoxins in Food by LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2015 .11
Simultaneous Analytical Method of Mycotoxins on Feedstuff
한국분석과학회 학술대회
2024 .11
Development of method for the simultaneous determination of multi-mycotoxins in Tea by LC-MS/MS
한국분석과학회 학술대회
2016 .05
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