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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
REFERENCES
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Effects of Fermented Beverage on Metabolic Syndrome in Subjects with Metabolic Syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
한국 성인 남녀 대사증후군 집단의 영양소 섭취와식사의 질 및 hs-CRP와 관련성- 국민건강영양조사(2015년) 자료를 활용하여 -
한국식품영양학회지
2018 .01
Comparative Study of Puffing Fermented Ginseng Beverage on Sensory Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
발효 식·음료용 배지의 개발 방향
식품산업과 영양
2016 .12
Production of Functional High-protein Beverage Fermented with Lactic Acid Bacteria Isolated from Korean Traditional Fermented Food
한국축산식품학회지
2015 .01
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
홀로식사와 대사증후군의 관련성: 구조방정식 모형을 이용한 위험요인 분석
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Health Star Rating of Nonalcoholic, Packaged, and Ready-to-Drink Beverages in Türkiye: A Decision Tree Model Study
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
Relationship between metabolic syndrome and its components with bladder cancer: a systematic review and meta-analysis in cohort studies
Epidemiology and Health
2022 .01
Study on the efficacy of post-fermented tea extracts in reducing blood triglycerides levels
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Production of Fermented Kale Juices with Lactobacillus Strains and Nutritional Composition
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Probiotics function against metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
중년 남성의 지방 에너지비에 따른 대사증후군 위험도 비교 - 2012~2013년 국민건강영양조사 자료 이용 -
한국식품영양학회지
2016 .12
Development and Commercialization of Functional Vinegar Beverage Using Agricultural Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
알코올 섭취량이 혈청 hs-CRP 수준 및 대사증후군 유병률에 미치는 영향 - 2015 국민건강영양조사 자료 이용 -
대한영양사협회 학술지
2019 .01
Screening of 61 plants extracts for the treatment of metabolic syndrome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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