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Printable Colorimetric Freshness Indicator Based on Cellulose Nanocrystal-Silver Nanoparticles (CNC-AgNPs) for Intelligent Food Packaging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect of silver nanoparticles and antioxidants on micropropagation of Rosa hybrida ‘Sahara’ via nodal culture
Journal of Plant Biotechnology
2024 .09
Histological analysis and Transcriptional responses during wound healing in zebrafish upon AgNPs treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
Effects of Silver Nanoparticles (AgNPs) and Antioxidants on Micropropagation of Rosa hybrida ‘sahara’
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Studies on Surface Treatment Methods using Antimicrobial Agents for Food Packaging Paper
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Development of Antimicrobial Paper with Ag Nanoparticles Synthesized using Rubus coreanus Laf Extract to Extend the Storage Period in Strawberry
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
수확 후 CO₂ 처리 시기 및 농도에 따른 ‘설향’ 딸기 저장 중 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .02
Effects of Modified Atmosphere Packaging on Fruit Quality in Strawberry
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
식품 포장용지를 위한 천연항균제 적용성 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .04
Antimicrobial Effect of Vetiver Oil and Its Applications on Active Packaging
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Development of weight prediction 2D image technology using the surface shape characteristics of strawberry cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .12
Quality Characteristics of Strawberries by Drying Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Measurement of the Number of Achenes using Strawberry Images and Estimation of Strawberry Fruit Weight by Linking Fruit Length and Width
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
식품의 선도 유지를 위한 액티브 포장 연구 고찰 기능성 방출 조절 포장 중심
식품과학과 산업
2017 .06
Performance Enhancement of Salt Hydrate Phase Change Material with Cellulose Nanofibril/silver Nanoparticles Composite
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2021 .04
표면증강라만산란을 이용한 종이 기반의 분자 검출 센서
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2017 .04
Enhancement of Sweetness and Hardness of Strawberry with Sugar-containing Plant Booster
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2023 .04
Effect of Several Packaging and Pre-treatment on the Quality of Grapes during Storage
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Comparative Analysis of Quality Characteristics of Strawberry Varieties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Current Situations of European Strawberry Industry and Strawberry Breeding and Physiology
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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