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Characteristics of a probiotic strain isolated from Korean traditional fermented food for using fish feed additives
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Investigation of the impact of multi-strain probiotics containing Saccharomyces cerevisiae on porcine production
한국축산학회지
2024 .09
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
프로바이오틱스, 프리바이오틱스 및 신바이오틱스 연구동향
식품과학과 산업
2019 .09
Development of Next-Generation Probiotics and Its Applications
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
신바이오틱스의 생리활성에 관한 연구 고찰
한국식품영양학회지
2018 .01
Safety Evaluation and Functional Characteristics of Probiotic Lactic Acid Bacteria Isolated from Intestinal Tract of Raw Fish
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Bacillus-Based Probiotics Supplementation Restores Homeostasis of Gut Microbiome and Function in Antibiotics-Treated Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotics isolated from fermented foods that are effective in enhancing immunity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Probiotics: Past, present, and future perspectives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Establishment of a Public Probiotics Bank and Case Studies for Supporting Industrialization: Development of a Obesity Improvement Probiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of the probiotic characteristics of Bacillus species isolated from different fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characteristic Analysis of Probiotics Isolated from Companion Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Prebiotics, Probiotics, and Synbiotics Effects on Menopausal Symptoms and Gut Microbiome in Estrogen-Deficient Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotics and skin health: Use of 3-strain probiotic blend in children and adolescents with atopic dermatitis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics: The Next Dietary Strategy against Brain Aging
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
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