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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Assessment of causality between climate variables and production for whole crop maize using structural equation modeling
한국축산학회지
2021 .01
Phase Transitions and Critical Phenomena of Mung Bean Protein Isolate and Carboxymethyl Cellulose in Aqueous Solution
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Acute and Subacute Toxicity Evaluation of Corn Silk Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2018 .03
Silk Peptide Improves Sarcopenia in 22-26-month-old C57BL/6 mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Silk Peptide on the Immunoglobulin from C57BL/6 Mice Serum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Silk Peptide Regulates Innate-like B cell in Aged C57BL/6 Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Beta 함수 모형을 이용한 국내 옥수수 품종의 출사기 예측
한국농림기상학회지
2017 .01
Digital Assessment of Soil using Infrared Spectroscopy
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Determination of Bisphenol A in 50% Aqueous Ethanol by HPLC
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Genetic relationship of age at first calving with conformation traits and calving interval in Hanwoo cows
한국축산학회지
2021 .01
Development of the retinal absorption spectroscopy measurement system
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Skin Depigmenting Effects of Corn Silk Water Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Multiresponse Optimization and Prediction of Antioxidant Properties of Aqueous Ginger Extract
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Dietary Silk Peptide Regulates Excessive Immune Responses in Aged C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Corn Silk Extract Prevents Carrageenan-Induced Inflammatory Edema
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Transition to New Future Values Alternative Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Mathematical Modeling of Drying Kinetics for Pulp Sheet Based on Fick’s Second Law of Diffusion
펄프·종이기술
2020 .04
The Anti-Inflammatory Effect of Silk Worm Extract on LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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