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장류용 콩 품종별 발효물의 품질 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Disease resistance of soybean lines/cultivar collected from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Quality Characteristics of Sausage Manufactured by Different Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
다양한콩 품종을 이용한 청국장의 이화학적 특성 조사
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
Component characteristics of domestic and foreign soybean cultivars cultivated in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
친환경 재배에 적합한 콩 품종 선발
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
중북부지역에서 재배한 소립 검정콩의 품질 및 이화학 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Quality and Physicochemical Characteristics of Small Black Soybean Cultivar Cultivated in the North-central Region of South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
Correlating the properties of different black soybean cultivars (Glycine max) with hydration kinetics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Evaluation of Korean soybean cultivars against Phytophthora sojae isolated in Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
장류용 주요 콩품종 및 Bacillus subtilis HJ18-9 균주에 따른 청국장의 품질특성 변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Current Status and Future Prospects of Soybean Production in Kazakhstan
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
변이영역 특이 202개 InDel 마커를 이용한 강원도 육성 콩 품종의 판별 및 염색체 재조합 양상 구명
한국육종학회지
2018 .01
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