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Validation of efficacy of Unripen Mandarin enzyme-treated concentrate on hair loss relief function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Flavonoid Profile in the Leaves, Stems and Unripen Fruits of Pepper Tree (Zanthoxylum piperitum DC.) using UPLC-DAD-QTOF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Protective effect of Fermented Mandarin Orange Extract against Oxidative Stress and Inflammatory Response
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Flavonoid Characteristics in Flesh and Peel of Mandarin Fruit Using High-Resolution Mass Spectrometry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Prunin is a highly potent flavonoid from Prunus davidiana stems that inhibits protein tyrosine phosphatase 1B and stimulate glucose uptake in insulin-resistant HepG2 cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .05
Comprehensive Comparison of Antioxidant Activity and Total Flavonoid Content in the Whole Fruit, Flesh and Peel of Orange ( Citrus sinensis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Improvement of Analytical Methods of Total Flavonoid from Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties, Total Phenolic, Flavonoid content and Antioxidant Activities of Commercial Orange and Grapefruit Juices
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Industrial Trends and Future Implications of Mandarins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
국내육성 품종 ‘하례조생’의 생리활성 성분과 항산화 활성
Food Science and Preservation
2019 .10
Study of Flavonoid/Hydroxypropyl-β-Cyclodextrin Inclusion Complexes by UV-Vis, FT-IR, DSC, and X-Ray Diffraction Analysis
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .12
Flavonoids, an Overview: Chemical Structures, Dietary Sources, and Biological Properties
산업식품공학
2020 .01
Protective Effects of Sweet Orange, Unshiu Mikan, and Mini Tomato Juice Powders on t-BHP-Induced Oxidative Stress in HepG2 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Flavonoids: from Farm to Food to Pharmacokinetics to Function
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
가금 생산에서 천연 항산화제로서 식물성 Flavonoids의 적용
한국가금학회지
2022 .12
Flavonoid-rich extract of Abelmoschus manihot exhibits anti-obesity activity in 3T3-L1 adipocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
감귤 유래 플라보노이드 나리루틴과 나린제닌의 혈관이완 효과
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
A New Cultivar of Schlumbergera Hybrids ‘Orange Candle’ with Orange Flower
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Identification and Quantification of Flavonoids in Onions : A Comparative Study of Flavonoid Derivatives of Bulb and Peel by UPLC-DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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