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Inhibitory Effect of Tilianin on Muscle Atrophy through the PI3K/Akt Pathway in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Korean Mint (Agastache rugosa) Extract and Its Bioactive Compound Tilianin Alleviate Muscle Atrophy via the PI3K/Akt/FoxO3 Pathway in C2C12 Myotubes
Preventive Nutrition and Food Science
2024 .06
A Mixture of Oryza sativa L. and Rhynchosia nulubilis Extract Inhibits Immobilization-induced Muscle Atrophy in C57BL/6J Mice through the Regulation of Protein Turnover
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Effect of Red Bean Extract on TNF-α-induced Muscle Atrophy in Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
근위축 마우스 모델에서 한국산 겨우살이 추출물에 의한 단백질 합성 신호전달 경로의 활성화
한국식품영양학회지
2017 .04
C-peptide prevents Muscle Wasting in Dexamethasone-Induced Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Amelioration of Muscle Wasting by C-Peptide in Glucocorticoid-Induced Skeletal Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
단백질 대사 경로 조절을 통한 배초향 추출물과 틸리아닌의 부동화 유도 근위축 억제 효과
한국식품과학회지
2025 .02
Nutraceutical potential of Peucedanum japonicum Thunb. for the prevention of muscle atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A Mixture of Black Rice and Black Soybean Extracts Attenuate the Muscle Atrophy by Regulating the Protein-Turnover Pathway in C2C12 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Inhibitory Effect of Sargassum fulvellum Extract on TNF-α-induced Muscle Atrophy in C2C12 Skeletal Muscle Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Preventive Effects of Corni Fructus Water Extract on Oxidative Stress-Mediated Muscle Atrophy in C2C12 Mouse Skeletal Muscle Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Mixture of Black Rice and Black Soybean Extract Attenuates Muscle Atrophy through the Regulation of Protein Turnover in Aged C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Herbal medicines to prevent skeletal muscle atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
덱사메타손에 의한 근위축 유도 시험관 모델에서 흑미강 발효 추출물의 근력 개선 효과
한국식품영양과학회지
2025 .02
microRNA for Treatment of Muscle Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory Effect of Cudrania tricuspidata Leaf Extracts on Skeletal Muscle Atrophy through the PI3K/Akt Pathway in L6 Myotubes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Soy Protein Hydrolysate on Dexamethasone-induced Skeletal Muscle Atrophy Using In Vitro and In Vivo Models
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Fermented Antler Extract Attenuates Skeletal Muscle Atrophy by the Regulation of Protein Turnover
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Discovery of Food Ingredients for Attenuating Muscle Atrophy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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