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Physiological Activities of Hot-water Extracts Prepared from Broccoli (Brassica oleracea L.) and Broccoli Sprout
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
브로콜리 새싹 용매 추출물의 항산화 및 면역조절 활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Optimization for Extraction Conditions of Broccoli Sprouts by Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant contents and activities of twelve varieties of vegetable sprouts
한국식품과학회지
2019 .06
Establishment of Sulforaphane Analysis Conditions for Broccoli Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Anti-Inflammatory Effect of Broccoli Sprout Extract in LPS-Stimulated RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Optimization for Lactic acid Fermentation Conditions of Broccoli Sprouts Extracts Using Response Surface Methodology
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparative study on the bioactive compound contents and antioxidant activity of broccoli cooked with different methods
Food Science and Preservation
2024 .08
추출 용매에 따른 브로콜리와 양배추 추출물의 항산화 활성
산업식품공학
2024 .05
식물공장에서 재배한 브로콜리 새싹 용매 분획물의 항산화 활성
한국식품영양학회지
2015 .02
Immunomodulating Activities of Ethanol Extract, Hot Water Extract and Crude Polysaccharide Fraction Isolated from Broccoli
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
더덕 추출물과 용매 분획물의 항산화 및 티로시나아제 저해활성
한국식품영양학회지
2019 .01
Physiological Activities from Solvent Fraction of Agrimonia pilosa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant activity of hot water extract from Hydrallgea macrophylla var. thunbergii
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Influence of Cooking Methods on Bioactive Compound Content and Antioxidant Activity of Brussels Sprouts
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .12
Broccoli's Antioxidant and Anti-Inflammatory Effects on Primary Menstrual Pain: A Clinical Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Various White LED lightings on the Sulphoraphane Accumulation in Broccoli Sprouts
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
나문재(Suaeda glauca (Bunge) Bunge) 추출물과 분획물의 효능에 관한 연구
한국식품영양학회지
2019 .01
Comparison of Antioxidant Compounds and Activities of Wheat Sprout Extracts according to Harvest Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Polyphenolic Contents and Antioxidant Activity of Brassicaceae Sprouts Cultivated in the Plant Factory System
농업생명환경연구
2020 .01
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