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고온이 밀 등숙 초기에 미치는 영향
한국육종학회지
2017 .01
Construction and Efficiency of Selection Indices in Wheat (Triticum aestivum L.) under Drought Stress and Well-Irrigated Conditions
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
Evaluation of Radish Heat-tolerance and Selection of Elite Line Through the Cultivation of Open Field and Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Selection of Heat Tolerance Elite Lines from Various Radish Lines and Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Selection of Heat Stress-Resistant Varieties from Radish and Analysis of Gene Expression
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
반수체 밀 계통을 이용한 이삭 길이 관련 유전자좌 분석
한국육종학회지
2020 .01
Comparison of Nutritional Compositions and Antioxidant Properties of Korean and Imported Whole Wheat (Triticum aestivum L.)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Biological Activities of Bran Water Extract from Various Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Expression of Heat Shock Proteins by Heat Stress in Soybean
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
차세대 염기서열분석을 통한 밀 기능유전체 연구의 현황과 전망
한국육종학회지
2018 .01
Assessment of Genetic Diversity in Durum and Bread Wheat Genotypes Based on Drought Tolerance and SSR Markers
Plant Breeding and Biotechnology
2021 .01
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Quality Characteristics of Bread Made with Spring Sown Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
적립계 장수형 붉은곰팡이병 중도저항성 제면용 밀(Triticum aestivum L.) “태중”
한국육종학회지
2019 .01
국내 장수형 밀 계통을 이용한 수량 관련 양적 형질 유전자좌 분석
한국육종학회지
2019 .01
아그로박테리움 매개 밀 형질전환
한국육종학회지
2022 .12
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