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Understanding of Seed Browning Mechanism Induced by Chilling in Pepper through Transcriptome and Metabolome Analyses
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Targeted/Untargeted 대사체 및 저온관련 유전자 분석을 통한 생고추 종자 갈변 기작 연구
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
고추 저온장해 기작 구명
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
고추 종자갈변과 숙기와의 연관성 구명
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Indole-3-Acetic Acid, a Possible Hormone Involved in Chilling Injury of Pepper (Capsicum annuum L.) Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Selection of Chilling Sensitive and Non-Sensitive Pepper Germplasm during Cold Storage after Harvest and Comparative Transcriptome Analysis
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Chilling Injury Reduction and Delay of Fruit Ripening in Tomatoes by Modified Atmosphere Packaging
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Storage Temperature on Physiological and Metabolomic Responses of Chilling Injury in Yellow Paprika Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
Field Validation of the Chilling Injury Estimation Scheme by Fruit Trees Phenology in Spring 2018
한국농림기상학회 학술발표논문집
2018 .01
Integrated Analyses of Transcriptomics and Lipidomics to Elucidate Potential Mechanisms of Chilling-induced Peel Disorders in Cold-Stored Fruit of Hardy Kiwifruit (Actinidia arguta)
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Pre-storage CO₂ Treatment as a Chilling Injury Reduction Mechanism in Sweet Peppers
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Relationship Between Chilling Requirement and Flowering Time in Peach Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Pre-conditioning Treatment Reduces Cortex Browning and Cavity by Mediating Targeted Major Metabolism in Cold-Stored ‘Chuhwangbae’ Pear Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
저온에 의한 고추 갈변 종자의 Targeted/Untargeted 대사체 분석
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
온도 및 CO<sub>2</sub> 상승이 고추의 생육 및 과실품질에 미치는 영향
한국농림기상학회지
2016 .01
Chilling Injury of Harvested Hot Pepper (Capsicum annuum L.) Is Affected by the Crosstalk of Jasmonate and Salicylate
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Methods for Determining the Adulteration of Hot Pepper Powder Partially Mixed with Hot Pepper Seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Enhancement of Phytochemicals through Chilling and UV-A Light in Kale
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
기후변화에 따른 과수의 중부지역 저온요구도 충족 시기 조사
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
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