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식품과학과 산업
2023 .03
포스트바이오틱스(Postbiotics): 신규 기능성 미생물 소재의 개발
식품산업과 영양
2018 .06
유산균의 진화 “포스트바이오틱스”
식품과학과 산업
2023 .03
Current status of C30 carotenoid materials from lactic acid bacteria and potential for postbiotics development
식품과학과 산업
2023 .03
Simultaneous Enzymatic Preparation of Palm-Based Fatty Acids and Glycerol
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Postbiotic Effect of Kefir-derived Novel Lactic Acid Bacteria to Prevent High-fat (HF)-induced Obesity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Antioxidant Properties of Soy Germ-based Postbiotic Produced by Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional Korean Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Macrophage Stimulating Activity of Astragalus membranaceus-Postbiotics Fermented with Kimchi-Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Prediction and Validation of Three-Dimensional Structure of 5α-Reductase 2 by an in Silico Approach
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Enzymatic synthesis of amylose nanocomposite microbeads and their biological application
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enzymatic Synthesis of a Novel Prebiotic Using Artemisia capillaris and its Multi-biological Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Biological Activities of the Enzymatic Sea Mustard Hydrolysate
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유산균에 의해 변화된 황기-포스트바이오틱스 다당류가 대식세포에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2024 .02
Postbiotics: The New Frontier in Microbiome Solutions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Extraction of lipids from belly parts of Salmon and improvement of concentration of omega-3 fatty acids by enzymatic reaction
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Postbiotics derived from citrus pomace extract and kefir lactic acid bacteria ameliorated palmitate-induced atrophy of C2C12 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluation of Anti-obesity Properties of Limosilactobacillus fermentum Isolated from Human Commensal as Postbiotics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bio-Based Antimicrobials Derived from Fatty Acids
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
염화지방산의 탄소수별 기상 그라프트 처리 효율 비교 분석
펄프·종이기술
2020 .08
Integrated Novel Product Development on Probiotic yeast (Pichia kudriavzevii) and Postbiotic Innovations for Poultry and Human Health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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