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Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Thermodynamical and Rheological Properties of Wheat Flour Dough Depending on Salt Level
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
한국의 제분 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .06
Comparison of Allergy-Inducible Wheat Protein Contents among Imported and Domestic Wheat Flours in Korea
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
Quality Characteristics of Korean Wheat Flour Produced in Small-scale Mills
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Physical and thermal property of soft and hard wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
우리밀과 수입밀로 제조한 피자반죽의 이화학적 및 관능적 특성 비교
한국식품과학회지
2016 .08
Quality Characteristics of Bread Made with Spring Sown Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of wheat flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Effects of Milling Methods and Cultivars on Physicochemical Properties of Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Physicochemical Properties of Several Wheat Flour Sown In Spring
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Wheat and Wheat-Derived Beverages: A Comprehensive Review of Technology, Sensory, Biological Activity, and Sustainability
Preventive Nutrition and Food Science
2023 .12
Physicochemical Characteristics of Korean Wheat Grain depending on Drying Delay Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
김 효소 가수분해물 첨가가 밀가루 반죽과 제빵 특성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2015 .04
Quality Characteristics of Waffle with Kamut Whole Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Classification of 31 Korean Wheat (Triticum aestivum L.) Cultivars Based on the Chemical Compositions
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
Quality Characteristics of Pan Breads Using Sourdough of Potato and Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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