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Porphyra tenera extracts enhance immune stimulation activity via increasing cytokines in mouse primary splenocytes and RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Dendropanax morbiferus Branch Extract enhance immune stimulation activity via increasing cytokines in mouse primary splenocytes and RAW264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Immune Modulation Activity of Ovalbumin Ethanol Extract in Balb/c Mouse Splenocyte and Macrophage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Immune-enhancing effect of Ulva pertusa water extract on RAW 264.7 cells and mouse splenocytes
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .10
파라바이오틱스의 면역조절능 및 항암효과
식품과학과 산업
2023 .03
Immune-enhancing Effect of Oriental Herb Extract Mixture, TF-343 in RAW 264.7 Macrophage and Immune-suppressed Mice Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Oxidation of Hydrogen sulfide, Ammonia nitrogen and Nitrite nitrogen by Bacillus sp. Isolated from West Coast of Korea
수산해양교육연구
2020 .08
The Immune-stimulating Effect of Soybean Sprouts Extract on RAW264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Extrusion of Plant-based meat increases Immune-modulation effect in RAW264. 7 macrophages cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Immune-enhancing Activity of Polysaccharides Isolated from Ginseng Berry on RAW264.7 Macrophage Cells
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
LPS로 유도된 대식세포 RAWBlueTM에서 온주밀감 미숙과의 염증 관련 전사인자 NF-κB와 염증관련 단백질 iNOS, COX2 발현 억제 효과
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
The immune-enhancing activities of the Perilla frutescens marc extracts in RAW264.7 macrophage cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Polysaccharide Extracted from Sargassum fulvellum Leads to Macrophage Activation and Th1 Polarization in Splenocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Immune-enhancing Effects of Pleurotus nebrodensis Extracts on RAW 264.7 Murine Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Characterization of Bacillus sp. as Multi-Biocontrol Agent
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
Physicochemical and Functional Properties of Hydroponic Ginseng Co-fermented by Bacillus sp. and Lactobacillus sp.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Immuno-Enhancement Effect of Aqueous Extract from Salvia plebeia on Raw264.7 and Splenocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Xanthomonas campestris pv. campestris에 대한 Bacillus sp. B19-108의 저해효과
농약과학회지
2022 .03
Fractionation of Polysaccharide Isolated from the Hot Water Extract of Saccharina japonica and Immuno-Stimulation Effects on Macrophages and Splenocytes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Bacillus sp의 최적의 산업용배지 선발 및 배양조건 확립
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
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