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Association of healthy lifestyle recommendations with Metabolic syndrome risk in Korean adults: evidence from the HEXA cohort study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Association of Nut Consumption with Sleeping Time and Hypertension Prevalence among Korean Adults : Korean National Health and Nutrition Examination Survey, 2010~2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
시중 중화면 제조 기계를 이용한 국산 밀 품종의 중화면 면대 특성 및 식미 평가
한국육종학회지
2017 .01
Dairy Product Consumption and Type 2 Diabetes among Korean Adults: A Prospective Cohort Study Based on the Health Examinees (HEXA) Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
Association between Green Tea Consumption and Risk of Stroke in Middle-Aged and Older Korean Men: The Health Examinees (HEXA) Study
Preventive Nutrition and Food Science
2019 .03
Determination of Minor Elements Content of Noodles in South of Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Associations of a Ten-Year Trend in Hypertension Prevalence with Sodium, Potassium, and Calcium Intake in Korean Adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
홍게(Chionoecetes japonicus) 다릿살 분말 첨가가 국수의 품질 특성에 미치는 영향
한국수산과학회지
2016 .06
Effect of Wheat Flour Noodles with Bombyx mori Powder on Glycemic Response in Healthy Subjects
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Digital HACCP Management System for Small Noodle Factories
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Cholesterol analysis for noodle dishes highly consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
5 kDa 미만의 멸치 Oligopeptide가 건면의 짠맛에 미치는 영향 분석
산업식품공학
2016 .01
The association between coffee consumption pattern and prevalence of metabolic syndrome in Korean adults
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Utilization of brown rice flour as a functional ingredient in instant fried noodles
Applied Biological Chemistry
2015 .01
리포좀으로 코팅된 소금이 국수의 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
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