지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Microbial metabolites crossing the blood-brain barrier: A direct mediator of the gut-brain axis?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Research Trends on Edible Insects as Edible Possibility and Functional Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
The gut-brain axis enhancement by jang (fermented foods) through modulating gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Probiotics: A Treasure from Gut for Gut and Beyond
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
Gut Aging and Gut Metabolome
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Promotion of Insulin Sensitivity with Chungkookjang Intake through Gut Microbiota-Liver-Brain Axis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Edible Insects and Future Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Gender differences in gut health and immunity of aged mice fed high salt diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Ageing and gut bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
더덕 에탄올 추출물의 도시미세먼지 노출로 인한 폐 세포 산화스트레스 발생과 세포밀착연접 손상 억제 효과
한국식품과학회지
2021 .04
Diminution of a-synuclein and inflammation from gut-to-brain in Parkinson disease driven by alter the gut microbiota
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
항균 가식성 필름/코팅 개발 현황
식품과학과 산업
2017 .06
Protective Effects of Edible Insect Gryllus bimaculatus against Alcoholic Gut Permeability and Liver Damage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Enhancement of Intestinal Epithelial Permeability by Hesperidin through Tight Junction-related proteins in Caco-2 Cell Monolayers
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Edible Insects: Prospects and Challenges
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in Quality of Fermented Salted Guts of Hairtail by High Hydrostatic Pressure Treatment
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Ameliorative Effects of Mineral-Rich Solar Sea Salt and Bamboo Salt on Endothelial Dysfunction of Blood Vessel in Dahl Salt-Sensitive Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Quantitative Analysis of Vitamin B5 and B6 in Different Edible Parts of Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
0