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Food and Nutrition at 4.0 Generation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
충남 지역 초?중학생의 무상학교급식 만족도에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .06
충남 학부모의 무상학교급식 만족도와 이에 영향을 미치는 요인에 대한 연구
한국식품영양학회지
2017 .04
Examples of applying new technologies in the field of food and nutrition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
경기도 지역 대학생의 식품 안전성에 대한 태도와 지식 및 행동 분석
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
식품산업의 글로벌 경쟁력 강화를 위한 “제4차 식품산업진흥 기본계획”
식품과학과 산업
2023 .09
Food Industry and Food Additives
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
충남 초․중학생의 무상급식에 대한 인식 및 만족도에 대한 연구
한국식품영양학회지
2016 .06
Comparison of food intake status based on food accessibility among regions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
대학생의 혼자식사와 가공식품에 대한 인식 및 섭취 실태 조사
한국식품영양학회지
2016 .12
Relationship among the use of food-related content, dietary behaviors, and dietary self-efficacy of high school students in Seoul and Gyeonggi areas
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
푸드테크에서의 식육 단백질 대체식품 활용방안 및 미래 전망
식품과학과 산업
2023 .09
Application of Food Printing in the Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
고령친화식품의 정책 및 산업기술 동향
식품과학과 산업
2020 .12
안양시 일부 보육시설 영유아의 당류 함유식품 섭취 및 식습관 실태 - 보육시설 영유아의 부모 대상 설문조사 -
한국식품영양학회지
2017 .10
Post-COVID19 Era, Changes in Food Industry and Sustainable Food Consumption
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
The folic acid and vitamin C content of popular food and ingredients according to the processing method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
A study on the correlation between food-related media use and dietary behavior of elementary school students and parents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effects of Nutrition Education Provided School Lunch by Personalized Daily Needed Food Exchange Units for Elementary Students : Changes in Nutrition Knowledges and Food Attitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
경기북부권역에서의 유통식품 안전성 연구
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
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