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클로렐라 첨가량을 달리한 반죽의 물성과 식빵의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
구약감자 분말의 첨가가 제면특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .04
비트 건근 첨가에 따른 국수의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2015 .02
Dough Characteristics of Korean Wheat Flour according to the Drying Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Black Rice Powder Levels on Quality Properties of Emulsion-type Sausage
한국축산식품학회지
2016 .01
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
동애등에 유충 분말을 첨가한 유화형 닭가슴살 소시지의 이화학적 특성 및 항산화 활성
산업식품공학
2022 .08
도라지 분말 첨가량에 따른 생면의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
Quality characteristics and bread-making properties of Korean whole wheat flour produced at different addition levels of wheat bran
Food Science and Preservation
2024 .08
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
Effect of Black Rice Powder on the Quality Properties of Pork Patties
한국축산식품학회지
2017 .01
A Study on the Quality Characteristics of Domestic Wheat Flour
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
비지 첨가에 따른 국수의 제면 특성 변화
한국식품영양학회지
2018 .01
삼채(Allium hookeri) 분말을 첨가한 생면의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2016 .01
Effects of radish powder concentration and incubation time on the physicochemical characteristics of alternatively cured pork products
한국축산학회지
2020 .01
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Gochujang Sauce Containing Onion Concentrate with Added Levels of Paprika Powder and Tomato Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
땅콩 분말을 첨가한 청국장의 품질 특성
Food Science and Preservation
2016 .08
천년초 분말의 기능성분 분석과 물리적 특성 연구
Food Science and Preservation
2015 .12
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